28
junio
16:00 — 19:00
Centro Mundial de València de Alimentación Urbana Sostenible (CEMAS)
Centro Mundial de València de Alimentación Urbana Sostenible (CEMAS), Passeig de Remor, 6, València
Cargando Eventos
Cargando Eventos
  • Este evento ha pasado.

El pròxim 28 de juny continuem un cicle de tallers: Nodrim la Plataforma Escoles que Alimenten. En els anteriors tallers establíem les bases per a conéixer una mica més sobre la situació dels menjadors escolars, els col·lectius ja existents i amb els mateixos interessos de dirigir-nos a uns menjadors escolars més sostenibles. Sobre i tot, analitzarem punts de trobada i de fuga amb respecte d’altres iniciatives similars: Gure Platera, Berton Bertok  o Ecocomedores.

En el següent Somiem la plataforma que volem! Volem continuar treballant amb totes les que vingueren el 26 d’abril i 2 de juny, i seguim obertes a aconseguir la participació de nous col·lectius que volem sumar-se a la plataforma.

Així que vos convidem el 28 de juny a les 16 h a participar i fer més grans les nostres demandes, a actuar en xarxa i creuar camins. T’esperem amb il·lusió!

El lloc es definirà els pròxims dies, actualitzarem aquest mateix esdeveniment.

T’interessa?

Apunta les dates en la teua agenda i inscriu-te! https://forms.gle/p3Riezo5RPWMsq2x5

Cicle de tallers:

Aquest cicle es compondrà de quatre tallers dinamitzats pel llibrell al costat de CERAI i Justícia Alimentària:

Qui som com a plataforma i que defineix la nostra identitat? Reconstruirem la línia de vida de la plataforma fins al moment actual. I esbossarem les primeres idees de “cap a on volem anar”

Presentació de la Plataforma a altres col·lectius i entitats convidades. Analitzarem punts de trobada i de fuga amb respecte d’altres iniciatives similars. S’obrirà la participació a nous col·lectius per sumar noves participants a la plataforma.

  • 28 Juny. SOMIEM LA PLATAFORMA. QUÈ VOLEM?

Somiarem la Plataforma que ens agradaria tindre, gestionarem la diversitat d’expectatives per arribar a consensos sobre el futur de la plataforma.

  • 7 Juliol. ENS POSEM EN MARXA

Elaborem el nostre full de ruta: definirem els nostres objectius, les línies estratègiques i l’estil de les accions futures així com la següent acció de la plataforma.

Cartell:

Talleres de la Plataforma Escoles que Alimenten

Detalles

Fecha:
28 junio, 2022
Hora:
16:00 - 19:00
Categoría del Evento:
Etiquetas del Evento:
,