CERAI

Cargando Eventos
Cargando Eventos
  • Este evento ha pasado.

(leer abajo en español)

  • Quan: 3 i 4 de novembre de 2017
  • On: Ull de Canals, Banyeres de Mariola, Alacant (Carretera Banyeres – Alcoi, Km 17)

Des de REAS PV i les organitzacions que formen part de la xarxa de l’Economia Social i Solidària es vol dinamitzar el procés de construcció del mercat social al País Valencià, i per eixe motiu s’ha organitzat aquest espai de reflexió i de planificació, amb la idea de continuar amb el treball iniciat en Mar de Fulles al primer taller del “Camí al Mercat Social”. Es pretén que aquest siga un procés de construcció participatiu i obert a les diferents alternatives i actors del àmbit econòmic i social del País Valencià, a partir del qual es puga vertebrar i consolidar el mercat social com un model de finançament, producció, distribució i consum alternatiu. La trobada comptarà amb diversos tallers, ponències i activitats al llarg de dos jornades.

L’encontre tindrà lloc a Ull de Canalsa Banyeres de Mariola (Alacant),en l’entorn natural de la Serra Mariola. L’organització pot cobrir les despeses d’una persona de cada entitat convidada, que inclouria el sopar i l’allotjament de divendres, i el desdejuni i el dinar de dissabte.

Les inscripcions es poden formalitzar al següent enllaç:

INSCRIPCIONS II TALLER MERCAT SOCIAL DEL PV

Divendres 3 de novembre des de les 17h

17:00 – Benvinguda i presentacions. A càrrec de de REAS PV
18.30 Descans
19.00 – 20.30h: Transformar la realitat des de l’ESS. 
Ferramentes: pam a pam, balanç social, mercat social. A càrrec d’Ana Fernández (XES, Catalunya)
21:00 Sopar
nit: tertúlia – teràpia – enxarxant-nos

Dissabte 4 de novembre

Desdejuni: 8h
9.00 – 12:00 Des del Pam a Pam al Mercat Social como procés de construcció de l’ESS: processos i ferramentes des del exemple català. A càrrec d’Ana Fernández (XES, Catalunya) i Andrea Lissidini (Setem Catalunya)
12.00 Descans
12.30 – 13.30 Fulla de ruta para al Mercat Social del País Valencià. A càrrec de Piero Carucci (CERAI) i Heidi Gil Pelayo (SETEM València)
14:00 – 16:00: Dinar
16.00 – 18.00: Pam a Pam PV. Com ens organitzem? Propostes, sectors, formulari, xinxetes, territoris, coordinació, etc.
18:00 Berenar
18.30 – 20.00: avaluació – compartir – comiat

Desde el Pam a Pam al Mercado Social: II Taller del Mercado Social al País Valencià

  • Cuándo: 3 y 4 de noviembre de 2017
  • Dónde: Ull de Canals, Banyeres de Mariola, Alacant (Carretera Banyeres – Alcoy, Km 17)

Desde REAS PV y las organizaciones que forman parte de la red de la Economía Social y Solidaria se quiere dinamizar el proceso de construcción del mercado social en el País Valencià, y por ello se ha organizado este espacio de reflexión y planificación, con la idea de continuar con el trabajo iniciado en Mar de Fulles en el primer taller del «Camí al Mercat Social». Se pretende que sea un proceso de construcción participativo y abierto a las diferentes alternativas y actores del ámbito económico y social del País Valencià, a partir del cual se pueda vertebrar y consolidar el mercado social como un modelo de financiación, producción, distribución y consumo alternativo. El encuentro constará de diversos talleres, ponencias y actividades a lo largo de estos dos días.

El encuentro tendrá lugar en Ull de Canalsen Banyeres de Mariola (Alacant), en el entorno natural de la Sierra Mariola. La organización ofrece cubrir los gastos de una persona de cada entidad invitada, que incluiría cena y alojamiento el viernes, y desayuno y comida el sábado.

Las inscripciones se pueden formalizar en el siguiente enlace:

INSCRIPCIONES II TALLER MERCADO SOCIAL PV

Viernes 3 de noviembre desde las 17h

17:00 – Bienvenida y presentaciones. A cargo de REAS PV

18.30 Descanso

19.00 – 20.30h: Transformar la realidad desde la ESS

Herramientas: pam a pam, balance social, mercado social. A cargo de Ana Fernández (XES, Catalunya)

21:00 Cena

noche: tertulia – terapia – enxarxant-nos

Sábado 4 de noviembre

Desayuno: 8h

9.00 – 12:00 Desde el Pam a Pam al Mercado Social como proceso de construcción de la ESS: procesos y herramientas desde el ejemplo catalán. A cargo de Ana Fernández (XES, Catalunya) y Andrea Lissidini (Setem Catalunya)

12.00 Descanso

12.30 – 13.30 Hoja de ruta para el Mercado Social del País Valencià. A cargo de Piero Carucci (CERAI) y Heidi Gil Pelayo (SETEM València)

14:00 – 16:00: Comida

16.00 – 18.00: Pam a Pam PV. ¿Cómo nos organizamos? Propuestas, sectores, formulario, chinchetas, territorios, coordinación, etc

18:00 Merienda

18.30 – 20.00: evaluación – compartir – despedida

Detalles

Comienza:
3 noviembre, 2017
Finaliza:
4 noviembre, 2017
Categoría del Evento:
Etiquetas del Evento:
, , , , ,