15
octubre
All Day
Varias ciudades
Varias ciudades
Cargando Eventos
Cargando Eventos
  • Este evento ha pasado.

(ver abajo en castellano)

Pobresa Zero convoca mobilitzacions a la Comunitat Valenciana contra la pobresa, la desigualtat i les causes que generen la pobresa com els tractats internacional TTIP o CETA que s’estan negociant a esquena de la ciutadania.

La pobresa i la desigualtat són cada vegada més extremes, intenses i cròniques. És urgent canviar aquest sistema que genera riquesa pel 1% i un empobriment generalitzat per a la resta de la població, tant dins com fora de l’Estat espanyol. Un sistema que fomenta la guerra per al control geoestratègic dels recursos, destrueix la naturalesa i incrementa les desigualtats socials.

Sabem quins són els problemes i coneixem moltes de les seves causes estructurals; també sabem que existeixen solucions reals i factibles. Llancem un missatge clar als nostres representants polítics: acabar amb la pobresa i les seues causes és possible. És una decisió i compromís polític.

Denunciem que les persones i el planeta son el primer. Denunciem les causes que originen pobresa i la desigualtat, ens sumem a les reivindicacions de diferents col·lectius per frenar l’avanç d’acords comercials com el TTIP, el CETA o el TiSA que s’estan negociant d’esquenes a la ciutadania.

«No deixem a ningú enrere, contra la pobresa, justícia fiscal»

“El planeta i les persones primer, per damunt de les multinacionals. No a la Pobresa. No a la Desigualtat. No al CETA, no al TTIP”.

CASTELLÓ DE LA PLANA 
Dissabte 15 d’octubre a les 12:30h.
Plaça Santa Clara
ESDEVENIMENT DE FACEBOOK de CASTELLÓ DE LA PLANA

VALÈNCIA
Dissabte, 15 d’octubre a les 18 h.
Plaça Alfons El Mangànim, (Parterre) València
ESDEVENIMENT DE FACEBOOK DE VALÈNCIA

ALACANT
Dissabte, 15 d’octubre
Manifestació a les 18 h. Pl. 25 de maig (Mercat central)
Concentració a les 19 h. Esplanada junt a «La Concha», Alacant
ESDEVENIMENT DE FACEBOOK DE ALACANT

Totes les mobilitzacions i accions ciutadanes en la web WWW:POBRESAZERO.ORG


Pobresa Zero convoca movilizaciones en la Comunidad Valenciana contra la pobreza, la desigualdad y las causas que generan la pobreza como los tratados internacionales TTIP o CETA que están negociándose a espaldas de la ciudadanía.

La pobreza y la desigualdad son cada vez más extremas, intensas y crónicas. Es urgente cambiar este sistema que genera riqueza para el 1% y un empobrecimiento generalizado para el resto de la población, tanto dentro como fuera del estado español. Un sistema que fomenta la guerra para el control geoestratégico de los recursos, destruye la naturaleza e incrementa las desigualdades sociales.

Sabemos cuáles son los problemas y conocemos muchas de sus causas estructurales; también sabemos que existen soluciones reales y factibles. Lanzamos un mensaje claro a nuestros representantes políticos: acabar con la pobreza y sus causas es posible. Es una decisión y compromiso político.

Denunciamos que las personas y el planeta son lo primero. Denunciamos las causas que originen pobreza i desigualdad, nos vamos a sumar a las reivindicaciones de diferentes colectivos para frenar el avance de acuerdos comerciales como el TTIP, el CETA o el TISA que se están negociando a espaldas de la ciudadania.

«No dejemos a nadie atrás, contra la pobreza justicia fiscal»

“El planeta y las personas primero por encima de las multinacionales. No a la Pobreza. No a la Desigualdad. No al CETA, no al TTIP”.

CASTELLÓ DE LA PLANA 
Sábado 15 de octubre a las 12:30h.
Plaza Santa Clara
EVENTO DE FACEBOOK de CASTELLÓ DE LA PLANA

VALÈNCIA
Sábado 15 de octubre a las 18 h.
Plaza Alfons El Mangànim, (Parterre)
EVENTO DE FACEBOOK DE VALÈNCIA

ALACANT
Sábado 15 de octubre
Manifestación a las 18 h. Pl. 25 de maig (Mercado central)
Concentración a las 19 h. Esplanada junto a «La Concha»
EVENTO DE FACEBOOK DE ALACANT

Todas las mobilizaciones y acciones ciudadanas en la web WWW:POBRESAZERO.ORG

cartell-pobresa-zero_vlc

Detalles

Fecha:
15 octubre, 2016
Categoría del Evento:
Etiquetas del Evento:
, , , ,
Organizer:
Pobresa Zero
Organizer Website:
Ver la web Organizador

CURSOS Y EVENTOS

18
abril

Jornada 'Comedores escolares sostenibles como camino hacia los ODS'

16:30 — 19:00
@ Salón de Actos de la Conselleria de Educación
VER
18
mayo

Jornada 'Menja't l'Horta!'

09:30 — 16:30
@ CEIP Vil·la Romana (Catarroja)
VER