CERAI

Cargando Eventos
Cargando Eventos
 • Este evento ha pasado.

(Leer abajo en castellano)

La 5ª Fira de la Biodiversitat Cultivada del País Valencià tindrà lloc els dies 27, 28 i 29 d’octubre a la ciutat de València, Carpesa i Borbotó.

Dins la programació de la Fira, hi haurà moltes activitats com a xerrades, taules rodones, intercanvi de llavors, tallers, activitats per a xiquet(e)s, música en directe, esmorzar i dinar popular. També hi haurà un mercat agroecològic, amb parades de productors/es i elaboradors/es, mostra de varietats locals i parades informatives d’associacions i col·lectius que treballen amb una perspectiva agroecològica.

El divendres la Fira serà a la vesprada (de 17:00 – 20:00 + Ruta de la Tapa Biodiversa a Benimaclet), el dissabte 28 tot el dia a Carpesa (de 10:00 a 20:00h) i el diumenge 28 serà al matí (de 10:00 a 14:00h) a Borbotó.

COM PARTICIPAR?

 • Gaudint del mercat i totes les activitats de la Fira.
 • Aportant les vostres llavors per a compartir-les i intercanviar-les lliurement.
 • Aportant els vostres productes per a la mostra de varietats locals.
 • Participant en les xerrades i taules redones.
 • Si sou productor(e)s, elaborador(e)s, associacions o col·lectius que treballen al sector agroecològic i voleu participar en el mercat de la Fira, vos demanem omplir el formulari d’inscripció. Si hi haguera més sol·licituds de les que pot assumir l’espai on es farà el mercat, haurem de fer un procés de selecció de les parades, pel que vos confirmarem la vostra participació abans del dia 13 d’octubre.

Esperem veure-vos a la Fira!

MÉS INFORMACIÓ 

Llavors d’ací- V Fira Biodiversitat PV

(En castellà)
La 5ª Fira de la Biodiversitat Cultivada del País Valencià se celebrará los días 27, 28 y 29 de octubre en la ciudad de Valencia, Carpesa y Borbotó.

Dentro de la programación de la Fira, habrá muchas actividades como charlas, mesas redondas, intercambio de semillas, talleres, actividades para niños/as, música en directo, almuerzo y comida popular. También habrá un mercado agroecológico, con puestos de productores/as y elaboradoras/es, muestra de variedades locales y paradas informativas de asociaciones y colectivos que trabajan con una perspectiva agroecológica.

El viernes la Fira será por la tarde (de 17:00 – 20:00 + Ruta de la Tapa Biodiversa en Benimaclet), el sábado 28 todo el día en Carpesa (de 10:00 a 20:00h) y domingo 28 será por la mañana (de 10:00 a 14:00h), en Borbotó.

¿CÓMO PARTICIPAR?

 • Disfrutando del mercado y todas las actividades de la Fira.
 • Aportando vuestras semillas para compartirlas e intercambiarlas libremente.
 • Aportando vuestros productos para la muestra de variedades locales.
 • Participante en las charlas y mesas redondas.
 • Si sois productoras/es, elaboradores/as, asociaciones o colectivos que trabajan en el sector agroecológico y queréis participar en el mercado de la Fira, os pedimos rellenar el formulario de inscripción. Si hubiera más solicitudes de las que puede asumir el espacio donde se hará el mercado, tendremos que hacer un proceso de selección de las paradas, por lo que os confirmaremos vuestra participación antes del día 13 de octubre.

¡Esperamos veros en la Fira!

MÁS INFORMACIÓN 

Llavors d’ací- V Fira Biodiversitat PV